Archive for June, 2010

June 21st, 2010

La 2 saptamani de la lansare avem :

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

Pe site-ul dedicat exclusiv lansarii cat si concursului, trilulilu.ro

91937 ascultari in 2 sapt, 795 voturi si 633 comentarii, 33 de filme inscrise in concurs. Locul 1 la capitolul cel mai vizionat clip are 12652 vizionari in o saptamana si 247 voturi, locul 2 are 4818 vizionari in o saptamana si 93 voturi, iar locul 3, 4462 vizionari in doar 4 zile si 76 voturi.

Pe langa trilulilu.ro, uploadul pe conturile youtube, ale domnilor George Hora si RotonMusic au mai adus 76k si 52k vizionari!

Concursul continua, iar piesa urca in topuri! Daca o cerem impreuna la radio, poate o facem imnul verii.

P.S. #lamall a fost unul dintre cele mai populare hashtaguri in saptamana lansarii. Am o gramada de bere de dat din cauza asta 😀

June 14th, 2010

Ca$$a Loco si televiziunea

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

Zilele urmatoare vom purta mai departe campania “La Mall” batand la niste usi de televiziuni si nu numai. Programul este urmatorul :

Marti 15 iunie

Acces Direct – Antena 1
Povestiri – Acasa tv

Miercuri 16 iunie

Intalnirea de pe 2 – matinal TVR 2
National Fm/National TV
www.acasa.ro – 14.00

Vom reveni si cu alte amanunte!

June 9th, 2010

La Mall cu oamenii de incredere!

Posted in Ce-mi place!, Despre noi! by Cosmin

Dupa ce am dat drumul pe trilulilu.ro la noul nostru single, strangem si noi rezultatele si ne bucuram de un succes asteptat! Piesa e foarte buna! Lucram la planul asta de mai bine de jumatate de an, piesa iesind de pe portile fabricii Studio 66 prin 4-5 ianuarie, anul curent.

Am constat ca oamenii pe care m-am bazat in reserch-ul facut cu cateva luni inainte, sunt oameni seriosi, pe care poti sa te bazezi. Sincer! Sunt complet uluit ca oamenii si-au dat cuvantul de a nu da drumul piesei pe net inainte de lansarea ei oficiala si chiar s-au tinut de cuvant! Unii dintre ei aveau piesa de mai bine de o luna.

Astfel, va multumesc personal stimati domni si stimate doamne:

Andrei Crivat, Sebastian Bargau, Costin Cocioaba, Monica Jitariuc, Denisa Bargau, Mircea Popescu, Adrian Ciubotaru, Adi Hadean, Boioglu, Mihai Stanescu, Piticu, Alina Constantinescu, Cabral, Ionela Nastase, Chinezu, Gabriel Tanasa, Sorin Grumazescu, Andra Zaharia, Vlad Petreanu, OshloBaNul, Alex Lapusan

Multumesc cu o plecaciune sincera!


Asculta mai multe audio Muzica

June 1st, 2010

Stiri importante!

Mai e o saptamana pana la lansarea oficiala a urmatorului single Ca$$a Loco!

Astfel, luni 7 iunie, stati geana pe www.trilulilu.ro !

p.s. e concurs, deci daca te uiti castigi! Deci, daca te bagi, te poti alege cu un premiu! Deci m-ai inteles?, deci atunci hai ca ne-am inteles!

deci!