Archive for August, 2009

August 31st, 2009

Felicitari!

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

N-am cuvinte.. Im fuckin’ speachless..

II felicit pe intreprinzatori, pe dansatori si pe cei gura-casca! Chiar ma gandeam daca romanii sunt sau nu in stare! Iata ca da, sunt!

Again felicitari!

August 28th, 2009

Ca$$a Loco SHOW

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

in curand!

p.s. tine-ti-ne pumnii!

August 27th, 2009

Madonna

Posted in Ce-mi place! by Cosmin

was nice! Un show redutabil pentru o performetita demna de invidiat. Pacat ca noul album si programul artistei n-a facut decat sa lase gura-casca publicul roman. Eu asa cred. Cel putin pana la primul, si poate singurul, moment de magie al artistei, tributul adus lui Michael Jackson, in care romanii au sarit ca arsi. Pozitiv!

O femeie de 51 de ani cu un biceps femural de te baga in sperieti, cu o energie demna de invidiat.

August 18th, 2009

Marti!

Posted in De-ale lui Pacala! by Cosmin

M-am trezit devreme! am ajuns sa fiu intors de la intrarea Mallului pentru ca eram.. prea devreme acolo. Acu aflai ca astia deschid ca jmecherii abia la 10. Am fix 3 ganduri de dimineata, venite cu odata cu cafeaua :

gandu 1 : mi-e sila de asa zisa industrie muzicala. Am vazut callatisu si m-am ingretosat. Fornea, another dead-med walking.. Topaiala emo, pacanele (muzici playandwinice), voci tirate (vezi dictionaru Sorel) si tente asa-zis valorice. Valoare my ass. metrosexuali gay! sau invers. sau ce e.. p.s. tandarica rulez! omu ala s-a miscat cat balanca si e tatic la propriu 😉

gandu 2 : Elle da hartie divei. Da spatiu ca aceasta sa ne spuna cat si cum iubesc barbatii.. ipocrizie cat casa aia de monaco. Ea e cool ca ii place Almodovar. Stie sa fie iubita. Familista. Satula de romania s-a tirat la monaco, ca sa isi vada linistita de treaba.. Ii dam 6 luni sa revina in satu ei fruntas, recte Romania, ca la Monaco, belive me 😉 n-o intreba nime nimic! Mai dau nume? Stiti clar cine e..

gandu 3 : august e luna perfecta pentru bucuresti! e gol! lumea e chill.. nu prea se injura, nu prea se claxoneaza. I like it!

p.s. pentru ziua ta de marti! Phantasy

Riton & Primary 1 – Who’s There? from Phantasy on Vimeo.

August 17th, 2009

Nu folosesti Mac? /:)

Posted in Tre sa vezi asta! by Leonard

Asta te asteapta! :))

August 16th, 2009

..”its gonna be biblical”

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

Jamie Foxx si Gerard Butler intr-un film, zic eu, inspirat oleaca din ideea de Prison Brake! Law Abiding Citizen

Merita vazut!

August 11th, 2009

Fetele astea!

Posted in Uncategorized by Leonard

Cand unei fete i s-a pus “pata” pe X va face orice sa fie bagata in seama, sa vorbeasca cu el, sa fie remarcata. Uneori recurge la gesturi lipsite de fair play, isi elimina adversarele, afla ce ii place sa manance X si il otraveste (glumeeaaam:)) insa uneori pur si simplu pe fata lor vezi un simplu: “te iubesc”. Problema e ca se antreneaza de mici si e posibil ca noi, barbatii, sa pierdem “lupta” asta pe viitor.

🙂 Postul asta trebuie luat lejer, (tot) de vara…

August 10th, 2009

Ce e frumos..

Posted in Ce-mi place!, Prin tara! by Cosmin

si lu’ Capital (revista) ii place. Iata ce scrie azi minuatul ziar despre cele mai frumoase trasee auto din tara :

Există în România zeci de rute care reuşesc să strângă laolaltă peisaje naturale cu nimic mai prejos decât cele din Austria sau Elveţia, monumente istorice de pe lista UNESCO, asfalt bun şi trafic redus. Iată cinci dintre cele mai interesante trasee turistice de parcurs cu maşina.

2.500 km de drumuri naţionale au fost modernizate până în prezent, alţi peste 4.000 fiind asfaltaţi în cadrul „Programului de reabilitare primară“

DRUMUL MĂNĂSTIRILOR

Bistriţa – Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc (DN 17) – Moldoviţa – Marginea (DN 17A) – Gura Humorului (DN 2E). Circa 230 km de serpentine ce leagă Ardealul de Bucovina prin pasul Tihuţa (zonă ce l-ar fi inspirat pe Bram Stoker când a scris „Dracula“) şi apoi fac legătura între cele mai celebre mănăstiri din România: Moldoviţa, Suceviţa, Arbore, Voroneţ şi Humor, patru dintre ele aflate, din 1993, pe lista Patrimoniului Cultural Mondial al UNESCO.”

August 9th, 2009

De vara (inca una)

Posted in Uncategorized by Leonard

Foarte faina piesa asta. Merge intr-o dimineata de mahmureala sau una in care pur si simplu te deranjeaza si o mica raza de soare ce se plimba pe nasul tau. Recomand totusi sa ascultati piesa si sa nu prea va uitati la clip daca sunteti un homofob in devenire :))

Via Ioana spusa si Fulg, spusa si Panda Go Go Crazy, spusa si Kolosvar Queen!

August 8th, 2009

Chiriasii

Posted in Uncategorized by Leonard

Acum ceva vreme am dat si eu un anunt la mica publicitate nu de alta dar orice ban in plus e bun pe arsita asta: “Ofer o camera la pret acceptabil pentru doua studente serioase si curate din provincie. Solicit seriozitate maxima ofer un ambient excelent, zona buna, acces la metrou in 5 minute! Speram sa primesc un raspuns repede, insa nimeni nimic… Probabil ca sunt inca in vacanta, mi-am zis si am asteptat, am tot asteptat pana intr-o dimineata cand am fost pus in fata faptului implinit:

250720092

Dupa vreo doua saptamani de nelamurire lucrurile s-au schimbat! Destul de… radical 🙂

06082009002

Ce urmeaza? Ce ma mai asteapta??