Archive for November, 2009

November 27th, 2009

O Zi Perfecta in Turul 2

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

Site-ul Alegeri.TV titreaza :

” caz ca v-a scapat pana acum sansa, inca mai se poate: Votati, pentru ca altfel nu o sa aveti oziperfecta.ro . Povestea proiectului (si piesei) poate fi gasita impreuna cu statisticile dupa doua saptamani de la lansare tot pe Alegeri.TV.

Acum ca s-a facut o luna de la darea la net a piesei, am publicat si 5 ringtonuri pe site iar la statistici stam cam asa:

Platforma VideoPublishing.com raporteaza peste 26,000 vizualizari clip video; YouTube: ~15,900220.ro ~12,000… si… suprinzator 🙂 Trilulilu cu 200 de vizualizari :). In total, intr-o luna s-au strans usor usor peste54,000 vizualizari.”

November 16th, 2009

Voteaza! Ca$$a Loco!

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Leonard

Antena 1 a lansat in emisiunile si pe site-ul propriu o provocare pentru telespectatorii sai. Povestea e cam asa: “Te-ai gandit ce muzica i se potriveste Romaniei tale? Manele sau rock? Populara sau hip-hop? Romaneasca sau straina? Care poate fi imnul de sarbatoare al romanilor?”. Momentan pe primul loc se afla piesa noastra, “Ce bine imi pare ca ai luat teapa”.

Noi nu putem decat sa fim de acord cu acest demers realist si sa va indemnam si pe voi sa votati pentru o teapa mai buna aici:

http://www.antena1.ro/index.php?page=tracklist

Nu uitati nici de www.oziperfecta.ro

November 12th, 2009

O Zi Perfecta la 2 saptamani de la lansare

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

Va anuntam (mai mult pe Facebook si Twitter e drept, blogul fiind de data mai recenta) de aparitia piesei “O Zi Perfecta” semnata Ca$$a Loco. Piesa a fost “adoptata” de Alegeri.TV si in parteneriat cu Ca$$a Loco am lansat-o online, in exclusivitate, pe http://oziperfecta.ro (serviciile video sunt asigurate de VideoPublishing.com iar sistemul de comentarii folosit este Disq.us).

Astazi se fac exact 2 saptamani de la lansare si ne-am gandit sa va prezentam cateva statistici, speram noi interesante pentru cei pasionati de video online si nu numai.

Videoclipul a strans in cele doua saptamani aproape 21,000 de vizualizari prin intermediul platformei VideoPublishing.com (deci nu incarcari de pagina, ci vizualizari efective), cu o medie de 3m11sec (clipul avand o durata de 3m43s), impresionanta putem spune.

Clipul a fost insa publicat si in alte medii (Youtube, 220.ro, trilulilu.ro), unde a mai reusit sa stranga 6,300 vizualizari pe YouTube, 10,400 vizualizari pe 220.ro respectiv 150 vizualizari pe trilulilu.ro. De mentionat ca publicarea aici nu s-a facut decat dupa cateva zile de la lansare, iar numerele continua sa creasca zilnic. Vom reveni cu statistici, daca evolutia e la fel de frumoasa!

Insumand aceste rezultate, putem spune ca in 2 saptamani de la lansare, “imnul alegerilor prezidentiale 2009“, O Zi Perfecta, a fost vizualizat de aproximativ 38,000 de ori (hai ca mai sunt cateva ore pana se fac chiar 2 saptamani ). Situl oziperfecta.ro a inregistrat (conform GoogleAnalytics) 15,000 de vizite in aceste doua saptamani.

Multumim zecilor de bloguri ce au preluat clipul din situl dedicat piesei, si multumim celor de la YouTube si 220.ro!

Via Alegeri.tv