Archive for February, 2009

February 27th, 2009

Wrong – cel mai recent clip Depeche Mode

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Cosmin

Nu sunt un super fan al trupei Depeche Mode. (Doctor LOV in schimb.. :), dar clipu asta ma face sa mai pun o piesa la panoul : asa da!

Depeche Mode – “Wrong” (official music video)

February 27th, 2009

Stiati ca..

Posted in Dep' Zvonistica by Cosmin

imnul turismului (Ministerul Turismului) e facut de Moga, pamantul e rotund, primul concert al trupei Voltaj de pe anu asta e pe 1 martie, iar noul sezon de Garantat 100% e impachetat Mercedes?

io nu stiam…

:))

February 26th, 2009

Vreau sa fiu celebru!

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Leonard

Sunt oprit inca de oameni care spun ca sunt artisti si care imi cer sprijinul in promovarea lor. Spun ca sunt buni si nu contest asta insa primul lucru la care se gandesc este o casa de discuri, un producator gen Popi sau Muraru, videoclipuri, etc. Asta e calea lor spre celebritate. Le spun invariabil de mai bine de un an ca e mai bine sa se autopromoveze pe Myspace, Facebook, LastFm, bloguri si binenteles sa isi faca un site oficial. Oameni cred ca ii refuz, ca nu vreau sa ajut si nu inteleg ca asta e solutia, asta e viitorul daca esti bun, daca esti talentat. Fa asta si apoi o sa vina la tine producatorii, casele de discuri si tu o sa fii cel ce pune conditii. Nu ai nevoie de casa de discuri in momentul asta.  Si daca ce scriu/spun nu va convinge uite o recomandare de la Ketze  ce vine in sprijinul celor spuse de mine: Dub Fx! Un artist ce nu are nevoie de scena mare si monitoare, nu face fite cu hotelul si nici nu cere sa i se difuzeze in draci piesa pe radio. Benjamin e un tip ce colinda lumea si face mici show-uri in pietele oraselor. E multumit cu vanzarile directe ce le face prin intermediul prietenei lui in diferite locuri gen: Manchester, Amsterdam sau chiar Sidney. Daca in momentul asta are doar trei concerte in februarie-martie sunt convins ca in curand va avea agenda plina. Mi-a placut ce a pus pe MySpace la rubrica Record Label: record what??! :))

PS: Unul de asta ne-ar prinde bine si noua pe scena! 😀

February 25th, 2009

Sapa de cauciuc si cauciuc de lemn!

Uite ca am ajuns sa vedem si un Hummer cu roti de caruta. Asta nu inseamna ca fetele nu sunt atrase de idee! :))
hummer

via Eugen

February 18th, 2009

Pentru Spidermanul Din Tine :)

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Leonard

Asa de dimineata un clip ce sa va stimuleze puterea de munca, spiritul social si solidaritatea! 😀 Da, stiu, aberez la ora asta… :))

February 14th, 2009

Peste 150 de mii de euro

Posted in Despre noi! by Cosmin

Pics UPDATE :

Turnul Bisericii Evanghelice Bistrita

Echipa Teledonului Realitatea TV 2009

Mihai Tatulici si Gaby Szabo

Ca$$a Loco

Aceasta este suma aproximativă donată până vineri seară la ora 22, la teledonul organizat de Realitatea TV si Ca$$a Loco, pentru strângerea de fonduri destinate reconstrucţiei Bisericii Evanghelice din Bistriţa-Năsăud.
Suma exacta o vom afla maine, cand maestrul de ceremonii Mihai Tatulici, ne va anunta cam cat s-a strans exact. Am avut la telefoane sume si donatii senzationale, Bogdan fiind martorul unei donatii ce consta intr-un apartament in Bucuresti.

Am sa revin cu poze, putin mai tarziu 😉

February 13th, 2009

Viitor Pentru Trecut – teledon Realitatea TV

Posted in Despre noi! by Cosmin

Realitatea TV organizează vineri, 13 februarie, la Bistriţa, un teledon destinat strângerii de fonduri pentru reconstrucţia Bisericii Evanghelice din oraş, distrusă de un incendiu în vara anului trecut. În aceeaşi zi va începe emisia şi staţia locală Realitatea TV Bistriţa, cea de-a opta din reţeaua naţională a televiziunii de ştiri. Teledonul “Viitor pentru trecut” este o iniţiativă civică prin care se urmăreşte strângerea banilor necesari reconstrucţiei lăcaşului de cult bistriţean. Teledonul va avea loc vineri seară şi va fi difuzat de televiziunea de ştiri începând cu ora 21.20. Gazda evenimentului, realizatorul TV Mihai Tatulici, va avea ca invitaţi personalităţi marcante originare din Bistriţa, cetăţeni de onoare ai oraşului, reprezentanţi ai autorităţilor locale, lideri politici şi oameni de afaceri.

Timp de o lună de zile vor fi deschise următoarele linii de telefon pentru donaţii: 0 900 900 311 – pentru 1 Euro; 0 900 900 313 – pentru 3 Euro; 0900 900 315 – pentru 5 Euro, precum şi conturile RO72BTRL00601205D8665202 – RON şi RO26BTRL00604205D8665201 – Euro, deschise la Banca Transilvania Bistriţa şi administrate de Asociaţia Bistriţa Medievală.

“Orga Bisericii Evanghelice, construită în 1569, va putea în curând să-şi facă din nou auzite acordurile şi datorită sprijinului dumneavoastră. Merită să readucem la viaţă un nestemat construit de saşi pentru comunitatea din Bistriţa”, îndeamnă Mihai Tatulici.

Lăcaşul de cult a fost construit iniţial în secolul al XIV-lea şi renovat succesiv, până în secolul al XVI-lea. A luat foc în ziua de 11 iunie a anului 2008, iar reparaţiile costă 4,7 milioane euro. După reconstrucţie, cel mai inalt turn de piatră din Transilvania (74 de metri), al acestei biserici, va adăposti noile clopote precum şi o belvedere turistică, iar lăcaşul de cult va fi amenajat şi ca muzeu şi ca spaţiu cultural comunitar.

O data cu startul campaniei “Viitor pentru trecut”, Realitatea TV începe şi emisia staţiei locale din Bistriţa. O echipă formată din peste 20 de jurnalişti şi tehnicieni vor aduce în fiecare zi bistriţenilor cele mai proaspete informaţii din judeţ.
Realitatea TV Bistriţa va emite de luni până vineri jurnale de ştiri la orele 18.15 şi 21.15 şi un talk-show, de la 18.30. Nu vor lipsi transmisiunile în direct, ediţiile speciale şi intervenţiile în direct în jurnalele naţionale.
Managerul staţiei este economistul Andrada Bălan, iar şeful echipei editoriale este Cristiana Sabău, unul dintre cei mai experimentaţi corespondenţi locali ai televiziunii de ştiri. Staţia locală de la Bistriţa este ce de-a opta din reţeaua naţională Realitatea TV.

Noi vom fi acolo! Asa ca , daca tineti la si cu noi, simpatizati catusi de putin lacasul de cult, mai vechi decat America, dati-ne un telefon. Help us!

February 12th, 2009

Doctor LOV face victime

Posted in Intamplari de neuitat by Cosmin

e incredibil, dar e adevarat! Priviti doar..

February 9th, 2009

Piesa Mea De Azi (09.02.09)

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Leonard

Voz Veis – Segundo Plato

Intamplarea a facut sa imi indrept atentia o scurta perioada de timp spre muzica din America de Sud si Centrala. Am remarcat o serie de piese si trupe ce canta excelent si ce pot fi un exemplu pozitiv pentru piata romaneasca daca nu cumva o influenta dusa spre copiere :). Nu m-as mira astfel ca in scurt timp piesele copiate unu la unu din Grecia sau Turcia sa fie inlocuite de piese “latino” din Argentina, Columbia sau Venezuela. Si daca tot am adus aminte de Venezuela va aduc in atentie trupa Voz Veis formata in 1998 in Maracaibo. Celebritatea a venit insa putin mai tarziu, incepand cu 2004 de cand au editat 5 albume si au castigat 2 premii Grammy. Voz Veis nu mai e demult un “boy band” ci mai degraba un man-band ce canta excelent si umple salile de spectacole din America de Sud si nu numai.

Gary Go – I Am Wonderful

Avand in vedere ca v-am obisnuit cu piese usor mai alternative, diferite de cea de mai sus completez acest post si cu una in acest gen. Artistul de azi se numeste Gary Go si isi va lansa in 16 februarie primul album. Pe numele lui adevarat Gary Baker, tanarul muzician englez a copilarit in umbra celebrului stadion Wembley si l-a avut ca idol pe Paul McCartney. Prima data cand s-a auzit de Gary Go a fost in 2007 cand un producator din New Jersey a remarcat demo-ul artistului. A urmat o perioada in care Gary s-a mutat in Manhattan, a compus muzica si versurile pentru albumul lui insa a revenit doar dupa cateva luni in New Jersey unde s-a mutat (intamplator) in casa in care a copilarit… Frank Sinatra! Genial! 🙂

In afara sound-ului prietenos si usor nostalgic ce amesteca perfect influenta brit-pop (de la David Bowie pana la Coldplay) cu cea americana (Goo Goo Dolls sau Matchbox 20) am remarcat o prezenta extraodinar de bine pusa la punct pe internet. Cu pagini oficiale pe toate portalurile importante: myspace (10+), facebook, lastfm, youtube plus cea oficiala si una pentru clipul primului single: “I am wonderful”

Gary Go este in prezent in turneu in Marea Britanie, Franta, Belgia si Germania deschizand show-urile trupei The Script.

February 6th, 2009

Doctor LOV – episodul 6

Posted in Doctor LOV by Cosmin