Archive for June, 2009

June 29th, 2009

Luni

Posted in Ce-mi place! by Cosmin

i love this song!

June 26th, 2009

Gata

Posted in Uncategorized by Leonard

Elvis, John Lennon, Bon Scott, Kurt, Freddie Mercury, Michael Hutchence si altii… Iar acum s-a dus si El… Cat de cacat e faza asta!

June 17th, 2009

Cum ar fi “O Zi Perfecta” din viata ta?

Posted in Despre noi!, Tre sa vezi asta! by Leonard

Incepem astazi timp de cateva zile un sir de posturi video in care va invitam sa spuneti in 30-45 de secunde cum e din punctul vostru de vedere O Zi Perfecta. Deja avem cateva filmulete… Unele mai glumete, unele pe bune asa ca aveti si voi libertatea sa spuneti cum si ce doriti. Va invitam sa trimiteti filmuletele voastre la cosmintudoran@gmail.com iar noi o sa le uploadam aici. Cu multumiri, Ca$$a Loco!

PS: sa aveti O Zi Perfecta!

Iar O Zi Perfecta se termina cu o seara faina la Budus, la tara, in compania unchiului Nucu! La multi ani!

18062009001

Cu o tuica de Bistrita…

18062009004

Adevaratele placinte cu branza facute de matusa Livia

18062009002

Si legume din gradina

18062009003

Si nu ne oprim aici. Urmeaza si alte filmulete si poze despre ce inseamna O Zi Perfecta.

June 11th, 2009

Asta-i viata?? :(

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Leonard

🙂

June 11th, 2009

Shhhh…

Posted in Tre sa vezi asta! by Leonard

Inceeet va spuuun caaaaa, shhhhhh! Caaa, nuu am vazut cevaaaa… Shhhh! Maaaiiii… Shhhh! Peeeniibiiiil… Shhhhh… Ahhhh… Daaa Catinca… Shhhhh… Freacatee ushoor de Claudiuuu… uhhhh… shhhhhhh

June 11th, 2009

Dilema !

Posted in De-ale lui Pacala!, filozofie vrac! by Cosmin

muzica 130 bpm minimum, fast download, iphone 3g, 22o cai putere, sex sub 7 minute, 168 giga ram, 3 ani ca 6 luni, totul pe repede inainte.. Unde dracu ne grabim asa ? Spre final?

June 8th, 2009

Melodia zilei

Posted in Ce-mi place! by Cosmin

si site-ul lunii..

picture-2

P.S. da cu mouseul nu sta..

June 6th, 2009

Previziuni astrale

Posted in De-ale lui Pacala! by Cosmin

Premiile muzicale romanesti 2009.. 1 Music Channel.. Giovanni Francesco.. Uau..:))

Vb anecdotei, “intrati voi primii ca pe mine ma umfla rasul!” Nu stiu cine sunt nominalizatii, sincer nici nu ma intereseaza, dar cum stim si noi cam la “cat e ceasu”, minunatele premii muzicale anu asta vor ajunge si pe la Alex (macar el chair merita), Andreea Banica, Ackent, Simplu sau Smiley.. De ce? Se pare ca prieteniile adevarate se tin in timp indelungat. Cine poate, oase roade..

E bine ca pe langa cei 3000 de oameni cati vor fi stransi in fata scenei vor mai fi inca vre-o miutza in fata televizoarelor.. Asta da audienta si interes in fata marilor valori ale industriei muzicale romanesti..

Pentru cei interesati de audiente..
audiente

June 6th, 2009

De bine!

Posted in Ce-mi place!, Tre sa vezi asta! by Leonard

Obisnuim sa comentam, sa ironizam si sa amendam. De multe ori doar asta facem si lumea spune ca ne sta bine 🙂 Asta nu inseamna ca nu se intampla si lucruri bune intr-o mare mizerie media si politica. Astfel, campania publicitara lansata acum aproximativ 24 de ore in Paris la cel mai important turneu de tenis din lume -dupa pararea unora-Roland Garros mi se pare prima inspirata dintr-un lung sir de dezamagiri. Scenarii simpatice, chiar haioase,  filmarea si montajul bun, aparitia vedetelor veritabile (Nadia, Ilie Nastase si Hagi) fac povestea de data asta povestea mai buna ca niciodata. Recunosc ca cu aceasta ocazie si parerea proasta ce o aveam despre Elena Udrea se modifica in bine. E probabil singurul ministru prezent, fresh, cu initiativa si care nu doar cheltuieste bani ci si atrage capital. Stiu asta din surse sigure. Da, sunt probleme cu drumurile, cu ospatarii, cu cersetorii insa daca o sa ne plangem incontinuu o sa uitam sa evoluam.

June 5th, 2009

Banc sec

genial :))

 

De la prietenu Codrel venire..