September 22nd, 2010

The 50 Million Views “Baby” To Be

Posted in Ce-mi place! by Leonard

In muzica anului 2010 lucrurile sunt constante si nimic nu pare ca poate sa rupa in Romania valul de “popcorn” muzical ce ne-a cuprins sau in afara unde clasicii isi impart in mare parte primele locuri din Billboard sau UK40.

Imi pare rau ca nu am scris acum mai bine de o luna cand Lavinia mi-a spus de Hurts insa oricum lucrurile sunt in crestere pentru trupa din Manchester.

Acum un an Hurts au castigat un concurs organizat de versiunea on-line a ziarului The Guardian si au terminat pe locul patru in BBC’s Sound of 2010. Piesa “Wonderful life” a aparut in 3 mai 2010 iar la ea au contribuit pe langa cei doi membrii si producatorul suedez Jonas Quant plus “anonimul” Arthur Baker, un “tanar talent” de doar 55 de ani prin mana caruia au trecut piese de la Bob Dylan sau Al Green pana la New Order.

Punem pariu ca piesa asta face 50 de milioane de view-uri? Sau ca de la Kiss fm pana in Fratelli toata lumea o sa difuzeze? Ca sa intelegeti mai bine cum s-au miscat lucrurile urmariti in ordinea de mai jos evolutia Hurts din mai (2010) pana acum.

La inceput a fost clipul. Facut cum credeau ei ca e mai bine.

Au urmat cateva emisiuni:

Iar apoi Clipul ce e acum in difuzare:

PS: UK Tour is Sold Out

You can leave a comment, or trackback from your own site. RSS 2.0

One comment

  1. Lavinia says:

    “Don’t let go.. Never give up, it’s such a wonderful life. ”

    Iti multumesc. 🙂

    September 22nd, 2010 at 7:08 PM

Leave a comment